Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Rialto Night sivupöytä

10351255 sis.alv

Käytännöllistä Rialto yöpöytää valmistetaan kahdessa korkeudessa, 45cm ja 60cm. Laatikostovaihtoehdot: vaalea jalava (Elm) ja tumma tammi (Tobacco oak) sekä maalattu valkoinen. Pöytään voi tilata laatikoston tilalle lasihyllyn. Tarvittaessa pöydän saa myös omilla mitoilla. Tavallisen kirkkaan lasin lisäksi saatavilla erikoispuhdistettu kirkas lasi, läpikuultava musta- ja ruskea lasi sekä peittävä musta lasi. Lisätietoa kaikista vaihtoehdoista saat myynnistä.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Rialto Night sivupöytä. Toimitusaika noin 5 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Poista
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Rialto Night sivupöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Rialto Night sivupöytä. Toimitusaika noin 5 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Lasi

, , , ,

Pöydän mitat (LxSxK)

,

Puulaadut

Elm (vaalea puu), Tobacco oak (tumma puu)

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-pöydät Italiasta