Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Bridge sohvapöytä

8002277 sis.alv

Italialaisia Bridge-lasipöytiä valmistetaan suorakaiteen- ja neliönmuotoisina. Katso koot ja hinnat: Bridge hinnasto PDF

Pöytä on mahdollista tilata myös omilla mitoilla (pienin rajoituksin). Lasivärivaihtoehtoja mm.: erikoispuhdistettu kirkas lasi, tumman harmaa lasi, polttomaalattu musta, valkoinen, punainen ja tummanruskea. Saatavilla myös muita värejä. Kirkkaasta lasista valmistettuihin pöytiin saa tarvittaessa lasihyllyn. Bridge sarjassa on lisäksi korkea sivupöytä joka soveltuu myös pieneksi työpöydäksi, kts. Hall sivupöytä. Lisäksi saatavilla on myös isompi kirjoituspöytä ja sarjapöytä.

Lisätietoa: sähköpostitse tai 040 5611 006

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Bridge sohvapöytä! Toimitusaika noin 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Bridge sohvapöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Bridge sohvapöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta