Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Raffaello sohvapöytä

23002632 sis.alv

Raffaello sohvapöytä on paksua taivutettua lasia. Lasivärivaihtoehdot: erikoispuhdistettu kirkas lasi sekä läpikuultava musta lasi. (Pöytää ei enää valmisteta kuvassa näkyvästä tavallisesta kirkkaasta lasista). Erikoispuhdistetun kirkkaan lasin reuna näyttää, riippuen valon voimakkuudesta, enemmän tai vähemmän vihertävän turkoosilta. Puukansivaihtoehdot: pähkinäpuu ja tumma tammi. Lisätietoa myynti@baltasar.fi, puh. 040 5611006.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Raffaello sohvapöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Raffaello sohvapöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Raffaello sohvapöytä. Toimitusaika 5–6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta