Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Parioli sohvapöytä

17722139 sis.alv

Parioli-sohvapöytää valmistetaan kahdessa koossa: 130x60cm, korkeus 30cm ja 160x60cm, korkeus 30cm. Pöydän kansi on valkoista Carrara-marmoria tai mustaa Marquina-marmoria. Marmorin pinta on kiiltävä ja helppohoitoinen. Pöydän jalkarakenne on kromattua metallia. Jalkarakenne on mahdollista saada myös harmaana (garbon grey). Lisätietoa myynti@baltasar.fi, puh. 040 5611006.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Parioli sohvapöytä. Toimitusaika 5–6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Parioli sohvapöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Parioli sohvapöytä. Toimitusaika 4-5 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Kansilevy

Jalkarakenne

Pöydän mitat (LxSxK)

,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-pöydät Italiasta