Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Ruokapöytä Big Wave

496211790 sis.alv

Big Wave- ruokapöydän jalkarakenteen lasielementtien raidat syntyvät lasiuunissa sulattamalla yhteen värillisiä ja kirkkaita 30mm levyisiä lasisoiroja. Sulatusprosessissa käsityönä leikatuista lasisoiroista jää valmiin lasin pintaan asiaan kuuluva ”käsityön” jälki. Pöytien jalkarakenne koostuu neljästä tai kuudesta lasielementistä. Lasielementtien raitojen värivaihtoehdot: kirkas/harmaa, kirkas/ruskea, kirkas/harmaa/ruskea.

Kansimuodot pyöreä ja suorakaide, vaihtoehdot:
Polttomaalattu lasi: grafiitin harmaa, tumman ruskea tai musta. Väri on polttomaalattu lasin alapintaan. 15mm karkaistu lasi.
Ecomalta lasipinta: käsityönä tehty ekologinen musta pinta. Käden jälki näkyy hentoina kuvioina pinnassa.
Puukansi: pähkinäpuu-vaneri, väri tummanruskea.

Valikossa mainittujen kokojen lisäksi saatavilla on myös isompia kokoja. Lisätietoa vaihtoehdoista myynti@baltasar.fi, puh. 040 5611006.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Big Wave-ruokapöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen ruokapöytä Big Wave

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Big Wave ruokapöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta