Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Anemone T 6850 sohvapöytä

9741041 sis.alv

Anemone-sohvapöytä, 110x60cm korkeus 37cm, valmistetaan 10mm vahvuisesta lasista. Lasivärejä on kolme: Erikoispuhdistettu kirkas lasi, läpikuultava ruskea lasi, läpikuultava musta lasi.
Erikoispuhdistettu kirkas lasi on kirkkaampaa kuin tavallinen kirkas lasi. Kuvassa vaalealla matolla oleva pöytä on tavallista kirkasta lasia, josta pöytää ei enää valmisteta. Erikoispuhdistetun lasin reuna on väriltään hennon vihertävän turkoosi. Tumma pöytä kuvassa on valmistettu ruskeasta lasista. Pöytää valmistetaan myös läpikuultavasta mustasta lasista. Lisätietoa lasiväreistä ym. myynti@baltasar.fi, puh. 040 5611006

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Anemone T 6850 sohvapöytä. Toimitusaika noin 5 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Anemone T 6850 sohvapöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Anemone T 6850 sohvapöytä. Toimitusaika noin 5 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta