Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Sivupöytä Rialto Consolle

14151934 sis.alv

Italialaista Rialto-sivupöytää valmistetaan kahdessa koossa, 100x36cm ja 120x36cm, korkeus 75cm. 12mm vahvuisesta lasista taivutettuun Rialto-pöytään saa tarvittaessa lasihyllyn. Rialto-pöydän voi tilata myös omilla mitoilla. Lasivärivaihtoehdot: kirkas lasi, erikoispuhdistettu kirkas lasi, musta lasi. Ilman lasihyllyä pöydän voi tilata johonkin RAL-värikartan sävyyn polttomaalattuna. Väri on lasin alapinnassa. Miljöökuvan Rialto-pöytä on valmistettu 12mm vahvuisesta erikoispuhdistetusta kirkkaasta lasista. Lisätietoa vaihtoehdoista myynti@baltasar.fi, puh. 040 5611006.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Rialto Consolle sivupöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Rialto Consolle sivupöytä

Tilaa kotiisi kaunis Rialto Consolle sivupöytä. Toimitusaika 5-6 viikkoa. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta