Italialaiset design-pöydät

Näytä kaikki

Celine sivupöytä

598717 sis.alv

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Celine sivupöytä. Toimitusaika 5–6 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Celine sivupöytää valmistetaan kahdessa korkeudessa (6021 55cm ja 6021H 65cm), katso lisätiedot. Yhdistettynä pöydistä saa kätevän sarjapöydän. Metallijalan mattavärivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Pöydän kannen voi valita mustaksi tai valkoiseksi maalattuna tai luonnon tammesta.

Poista
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen Celine sivupöytä

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Celine sivupöytä. Toimitusaika 4-5 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain pieni osa italialaisten toimittajiemme runsaista pöytävalikoimista. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen tuntee mallistot ja voi auttaa sinua löytämään tarjonnasta juuri sen oikean pöydän.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon pöytää etsit. Mielellään useita kuvia eri suunnilta huonetta, näin suunnittelija pystyy paremmin hahmottamaan tilan johon pöytä on tulossa. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita design-valaisimia sekä paljon muita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Italialaisten lasipöytätoimittajiemme mallistoista löytyy monenlaisia kauniita design lasipöytiä, kuten erilaisia sohvapöytiä ja sivupöytiä. Valmistajien mallistoissa on myös muista materiaaleista valmistettuja, toinen toistaan kauniinpia, moderneja ja klassisia pöytiä.

Laadukkaat design-pöydät Italiasta